Προφίλ

Το 1998 ιδρύεται η Α. Κατσαντώνης Ε.Π.Ε., με επιχειρηματική δραστηριότητα την ολοκληρωμένη υποστήριξη αυτοκινήτων.

Επενδύοντας συνεχώς στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της, και με οδηγό τις εταιρικές της αξίες – σεβασμός, ακεραιότητα, πειθαρχία και πάθος εγγυάται κορυφαίες υπηρεσίες, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.
Σύμμαχος σ’ αυτήν την κατεύθυνση είναι το εκτεταμένο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών και επισκευαστών, το οποίο προωθεί καινούργια και επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά οχήματα.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες, στη γνώση των προϊόντων και στις τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης.

Η εκπαίδευση αυτή συμβάλλει στη διατήρηση μιας ειλικρινούς επαφής με τους πελάτες της εταιρείας, με γνώμονα τον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση, ώστε να επιτυγχάνεται μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

 

Επίσης η εταιρία Α. Κατσαντώνης Ε.Π.Ε., προσφέρει παροχή πλήρους φάσματος ασφαλιστικών υπηρεσιών, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

Παρέχει αξιόπιστες και ευέλικτες υπηρεσίες έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.

Έχει εξασφαλίσει συνεργασία με μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους και είναι σε θέση να προσφέρει ποικιλία επιλογών.
Οι υπηρεσίες της σας εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια διασφαλίζοντας το συμφέρον σας διαχρονικά, σε προσιτές τιμές.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και εμείς δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκινήτων με την εγγύηση ποιότητας των 16 ετών επιτυχημένης παρουσίας μας.

Α. Κατσαντώνης

Α. Κατσαντώνης

Πρόεδρος

Λιοσίων 160, Τ.Κ.: 104 45

Τηλ.: 210 81 10 011, Fax: 210 83 12 024

www.taxi-katsantonis.gr – www.a_katsantonis.car.gr

0
Share This