Καλέστε μας στο

Ένας έμπιστος συνεργάτης, δίπλα σας από το 1998.

Η εταιρία ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, με επιχειρηματική δραστηριότητα από το 1998 στην ολοκληρωμένη υποστήριξη αυτοκινήτων, βρίσκεται αδιάκοπα δίπλα στον επαγγελματία οδηγό με ξεκάθαρες και ουσιαστικές λύσεις. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, μας έχει χαρίσει πλούσια εμπειρία και βαθιά γνώση της ιδιαίτερης αυτής αγοράς.

Στόχος μας είναι, να βρείτε σε εμάς έναν έμπιστο συνεργάτη που θα μπορεί να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της επαγγελματικής σας πορείας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκινήτου. Στην εταιρία ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ μπορείτε να αναζητήσετε συμβουλές για την έκδοση ειδικής άδειας ταξί, να μας αναθέσετε τη διαχείριση του οχήματος και της άδειάς σας, να ασφαλιστείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή ακόμα και να παραγγείλετε το όχημα που ταιριάζει τις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να παρέχουμε ολοκληρωμένες, συνδυαστικές υπηρεσίες τόσο για τον επαγγελματία οδηγό όσο και για τον  ιδιώτη.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας ανταμείβει καθημερινά και μας δεσμεύει ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι χτίζοντας μακροχρόνιες, σταθερές, επαγγελματικές σχέσεις.

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τις προοπτικές συνεργασίας μας!

Owners Image
Α. Κατσαντώνης
Πρόεδρος
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright © 2023 TAXI KATSANTONIS. All rights reserved